Declaraţia ameninţătoare primita de Putin: „Voi finanţa Israelul şi ţările arabe pentru a INVADA Rusia”

in Extern

Miliardarul din Arabia Saudită, Al-Waleed bin Talal ameniţă Moscova că va finanţa Israelul şi ţările arabe pentru a invada Rusia, anunţă Aktual 24.

Al-Waleed, care face parte din familia regală saudită acuză forţele ruseşti şi cele siriene de atrocităţi comise pentru a cuceri Alepul.

„Regimul de la Damasc şi Rusia folosesc bombe incendiare care au dus la moartea şi suferinţa unui număr uriaş de oameni”, a declarat prinţul Al-Waleed.

Declaraţia ameninţătoare a fost făcută de prinţ recent după ce a fost primit călduros de oficialităţile din Israel şi a semnat un memorandum de colaborare reciprocă cu ministrul Afacerilor Externe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.