Declaratia naucitoare facuta de medicul roman care si-a ucis fosta iubita si pe sotul ei in Ungaria. De ce s-a intors imediat dupa crima in Romania

in Spiritualitate

Medicul roman de 52 de ani, care si-a executat fosta iubita si pe sotul acesteia, in Ungaria, vrea sa fie judecat in Romania.

El si-a recunoscut fapta in fata instantei din Cluj si a cerut sa nu fie extradat. Individul le-a spus anchetatorilor ca a venit in tara ca sa-si puna capat zilelor.

Medicul pneumolog Dan Stamatiu a lucrat in ultimii 25 de ani la un spital din Ungaria. El le-a povestit anchetatorilor ca a avut o relatie cu femeia pe care a ucis-o alaturi de sotul ei, chiar in casa lor, in fata celor doi gemeni de 7 ani. Victima s-a despartit de el si s-a intors la sot, iar medicul ar fi vrut sa se razbune. Romanul le-a mai spus anchetatorilor ca a cumparat pistolul de pe internet. Apoi, a mers la casa lor si i-a impuscat pe cei doi chiar de la fereastra. I-a fost mila de copiii victimelor, asa ca i-a crutat.

Si el este tatal a 3 copii dintr-o casnicie pe care a incheiat-o. Stamatiu a fost arestat in baza unui mandat european, dar a cerut sa nu fie predat autoritatilor din Ungaria, asa ca va ramane, cel putin o perioada, in tara.

Roxana Andreea Corda, avocatul lui Dan Stamatiu: “In masura in care nu avem un consimtamant al persoanei solicitate atunci procedura poate sa dureze mai mult pana la 90 de zile. El doreste sa ramana dosarul in Romania.

Medicul a declarat in fata instantei ca s-a intors in tara imediat dupa crima ca sa-si ia viata. De aceea avea si arma incarcata asupra lui.

Medicul Dan Stamatiu a ajuns la Cluj cu un scop precis. Dupa ce a comis oribila crima el a vrut sa isi puna capat zilelor, insa planurile lui au fost date peste cap de politistii care l-au capturat imediat dupa ce a acesta a apucat sa scrie si biletul de adio. In fata anchetatorilor romani, medicul si-a recunoscut crima.

Roxana Andreea Corda, avocatul lui Dan Stamatiu: “Si-a recunoscut faptele si ramane de vazut. Regreta cele intamplate.  Intr-adevar, este un caz destul de controversat si complex, dar vom depune apararile necesare.

Pe langa pedeapsa pentru dublul asasinat din tara vecina, Stamatiu poate fi condamnat si in Romania 5 ani de inchisoare pentru detinerea ilegala de arma letala si de la 3 la 12 ani de pentru ca a introdus pe teritoriul nostru un pistol fara sa il declare. Sursa: Stirileprotv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.