Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Declaraţie surprinzătoare a Vaticanului: extratereştrii ar putea fi reali şi existenţa lor schimbă tot

in Evenimente

Biserica nu s-a înţeles niciodată prea bine cu ştiinţa şi în special cea catolică n-a avut o relaţie bună cu ştiinţele care au încercat să arate că mai este şi altceva pe lume decât Dumnezeu.

646x404

Recent însă astronomul oficial al Vaticanului a făcut o declaraţie surprinzătoare. În iulie, NASA a anunţat că a descoperit o planetă similară Pământului, deşi la o distanţă foarte mare de planeta noastră.

Prin “similară” se înţelege că ar putea găzdui viaţă, iar asta i-a făcut pe oamenii de ştiinţă să spere că poate cândva un om ar putea ajunge acolo.  Pe cei de la Vatican i-a făcut să îşi lărgească orizonturile de toleranţă cu privire la viaţa extraterestră.

“Probabil că există viață acolo și probabil că există și o formă inteligentă, dar nu cred că îl vom întâlni vreodată pe domnul Spock acolo”, a afirmat Jose Funes, directorul Observatorului Vaticanului din Roma, conform AFP. El nu s-a dezis însă de crezul instituției pe care o reprezintă. “Descoperirea de viață inteligentă nu înseamnă însă că mai există un alt Iisus. Venirea pe Pământ a fiului lui Dumnezeu este un eveniment unic în istoria omenirii și a Universului”, a spus Funes.

https://www.youtube.com/watch?v=tYkxzhoejqs

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate