Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Declaratiile incredibile in fata procurorilor, ale unuia din patronii de la Colectiv

in Evenimente

Paul Gancea, unul dintre patronii de la Clubul Colectiv, a făcut declaratii incredibile in fata procurorilor. Desi pompierii au negat vehement ca localul ar fi avut autorizatie de la ei, Gancea sustine contrariul.

Fiind audiat, inculpatul Gancea Paul Catalin a dat urmatoarele declaratii in calitate de suspect si inculpat:“Sunt administrator al societatii SC Colectiv Club SRL, impreuna cu Alin Anastasescu si Mincu Costin. Eu nu stiam despre organizarea evenimentului din data de 30.10.2015, eu nu ma ocup de organizarea. Cei care se ocupă sunt Mincu Costin si Anastasescu Alin. Atributiile mele nu sunt definite in mod concret. Intre noi, cei 3 administratori era o intelegere mai mult verbala, prin care ne-am impartit mai multe roluri, eu ocupandu-ma mai mult de partea de contabilitate, de angajari, de contractele de munca.

61737105

Din punctul meu de vedere, aveam toate avizele si autorizarile necesare pentru functionarea societatii. In anul 2014, atunci cand am intrat eu in club, in perioada octombrie-noiembrie, 2 persoane care au spus ca sunt de la pompieri si de la PSI, au venit la firma noastra si ne-au întrebat dacă avem documentul in baza caruia putem functiona, ulterior tot acestia ne-au intocmit dosarul. Dosarul acesta este la mine la birou. Biroul il am langa clubul Colectiv. Biroul meu se afla in incinta fabricii, perete in perete cu clubul Colectiv. Din cate am vazut, in dosar sunt norme de siguranta, un plan de evacuare in caz de incendiu. Aceste documente sunt realizate in numele lui Mincu Costin si sunt semnate de el”, sustine Gancea, potrivit stiripesurse.ro

A dat doua nume in fata procurorilor

Acesta spune ca la momentul in care a devenit actionar, lucrarile de amenajare la club erau terminate.“In legatura cu amenajarile din interior, pot preciza ca era burete antifonant amplasat pe stalpii de protectie, cat si pe tavan. Scopul acestor bureti este de a izola fonic, stiu acest aspect de la Alin Anastasescu. Nu stiu cum se intretin acesti bureti si nici nu stiu daca au fost intretinuti. Stiu doar ca au fost spalati la un moment dat, probabil cu apa. Media persoanelor care participau la evenimente era de 500-600 de persoane, eu am participat la randul meu la concerte. Mie mi s-a parut incapatoare sala, deoarece puteai sa dansezi si sa nu te atingi de alte persoane”.

Intrebare avocat Marcu: Care a fost continutul declaratiei pe proprie raspundere la Primaria Sectorului 4 in vederea emiterii autorizatiei de functionare?

Raspuns: Declaratia a fost pentru 80 de scaune. Intrucat in acea cerere nu sunt trecute numarul de persoane in picioare, nu am specificat acest aspect.

Intrebare avocat Marcu: Cine a semnat si cine a negociat contractul din seara de 30.10.2015?

Raspuns: Din cate stiu si am aflat dupa eveniment, contractul a fost semnat de Alin Anastasescu, iar formatia a luat prima data legatura cu Mincu Costin.

Intrebare avocat Marcu: Aveati un plan de evacuare afisat?

Raspuns: Este afisat in club, pe partea dreapta a vestibulului. Din cate am vazut eu pe planul de evacuare, evacuarea se facea pe usa de intrare.

Intrebare avocat Marcu Ion: Cum se numeau persoanele care s-au prezentat si au spus ca sunt de la pompieri?

Raspuns: Tonia Radu si un baiat George. Nu erau in uniforma si nici nu s-au legitimat

Intrebare avocat Marcu Ion: Ce recomandari au facut cei de la PSI?

Raspuns: Aceste persoane au ajuns la noi pentru ca vizitau fabrica. Ne-au recomandat sa acoperim o gaura din perete si sa schimbăm un extinctor. Nu ne-au întrebat daca aveam autorizatie. Le-am explicat ca in sală au loc concerte live. Actele intocmite de catre cei 2 reprezentanti care au spus ca sunt de la PSI, au fost facute în mod gratuit. Discutia initiala a fost tinuta de Mincu Costin.

“Ne-au spus ca functionam legal”

Intrebare av. Raul Iancovici: La cat timp de la momentul venirii dvs ca asociat, s-au prezentat in control reprezentantii de la pompieri? Ne puteti detalia discutia si daca au intrat in incinta?

Raspuns: La cateva zile. Au intrat in locatie si ne-au comunicat unde sa fie puse extinctoarele. Aceste persoane au revenit la sediul societatii pentru a verifica daca ne-am conformat.

Intrebare: Erau organe de control? S-au legitimat?

Raspuns: Nu pot preciza aceste aspecte, nu s-au legitimat. Stiu ca mai mult a vorbit cu ei Mincu Costin.

Intrebare av. Iancovici: Persoanele care s-au prezentat la sediul dvs si v-au lasat documentatia, v-au spus ca pe baza acelei documentatii functionati legal?

Raspuns: Da. Documentatia in cauza nu contine numele celor care au întocmit-o.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate