Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Declaratiile uluitoare ale unuia dintre supravieţuitorii infernului din Colectiv

in Spiritualitate

Teodora e în viaţă pentru că la 17 ani are mai multă stăpânire de sine decât un adult. E unul dintre supravieţuitorii infernului din Colectiv nu datorită hazardului, ci pentru că a ştiut pas cu pas ce să facă pentru a rămâne în viaţă.

La 17 ani, Teodora, elevă la Cervantes e un exemplu de tărie şi curaj. Un exemplu al generaţiei ei. „Am fugit, la un moment dat, m-am împiedicat, am căzut peste nişte oameni, am stat, mi-am dat seama că se îndreaptau spre ușă, m-am ridicat”, a povestit Teodora pentru Observator.

media_144665291819027500
Scăpată de calvarul flăcărilor, Teodora a ajuns în stradă sângerând, fără păr, cu urechea sfâşiată şi mâna stângă arsă puternic. N-a cerut ajutor. Din bun simţ. Sunaţi de Teodora, părinţii au gonit spre club. Au rătăcit prin Bucureşti pentru că nu înţelegeau exact unde e localul. Au văzut la un moment dat salvările şi s-au ţinut după ele până au ajuns la locul carnagiului. Teodora era în viaţă. La fel şi prietena ei, care a însoţit-o în club, şi care a scăpat doar cu un picior rupt.
Teodora îşi aduce limpede aminte fiecare secundă din seara tragediei. Abia acum realizează că pasiunea pe care a făcut-o recent pentru trupa Goodbye to Gravity a ajutat-o să fie mai aproape de ieşire. A făcut un afiş pentru artişti şi s-a mutat în ultimul moment ca să nu obstrucţioneze vederea celor din spatele ei. După drama prin care a trecut, Teodora e mai hotărâtă ca oricând să-şi urmeze visul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate