Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Deep Web, raiul minților bolnave. Ce se ascunde sub ochii noștri

in Articole/Informatica

Deep Web sau internetul ascuns, este partea internetului unde nu există reguli, legi sau identitate. Aici cele mai bolnave minți criminale își fac publicitate și își arată atrocitățile de care sunt în stare. Asasini plătiți, violatori, abuzul de minori și prostituția sunt la ele acasă, stăpâne într-o lume ascunsă unde autoritățile pătrund cu greu.

Nu se poate accesat prin coduri html, nici cu ajutorul browserelor cu care suntem obișnuiți. Deep web lucrează cu coduri și programe speciale de tip TOR, care ajută internautul să își creeze calea către necunoscutul negru. Aici își spun ”acasă” cei mai odioși criminali care pot conversa între ei și nimeni nu poate afla cine este și de unde provine deoarece IP-ul calculatorului este ascuns în deep web. Nu există reguli, nici legi și nici vreo reținere când vine vorba de postări cu tutoriale în materie de răpiri de copii sau metode de tortură mai dure decât cele folosite de teroriști.

În anul 2014 a fost descoperită și desființată o rețea specializată în traficul cu minori care își făcea cunoscută activitatea pe un site în deep web: Hurt 2 The Core. Site-ul se bucura de un succes imens între internauți, zilnic înregistrând în jur de 300 noi adepți. Printre ororile prezente aici, amatorii puteau cumpăra și vinde minori destinați sclaviei și abuzului. Au fost depistate cazuri în care părinții copiilor postau anunțuri și negociau prețul propriului copil cu posibilii clienți. deep web hurt 2 the coreDistrugerea comunității bolnave din Deep Web a fost posibilă după ce câțiva agenți speciali s-au infiltrat în rețea ca drept admiratori ai domeniului. După câteva luni de investigație și probe adunate, autoritățile au reușit să închidă site-ul și chiar să depisteze identitatea unora dintre utilizatori, chiar dacă a fost imposibil să fie detectați toți, aceștia fiind din toată lumea, apreciindu-se după mesajele și postările în foarte multe limbi străine.

Cel care administra site-ul se numește Matthew David Graham, un american de doar 22 ani, care se identifica în deep web ca fiind ”Lux”. Principalul său complice, deși a fost și el identificat a reușit să fugă în Filipine, după care nimeni nu a mai auzit de el. Potrivit autorităților americane, complicele lui Lux era un bărbat mult mai în vârstă și avea misiunea de a trimite copiii la locul stabilit cu clienții și de a-i convinge pe aceștia că sunt sănătoși, curați și pregătiți pentru fanteziile bolnave.lux
Site-ul Hurt 2 The Core este considerat cel mai mare, dur și popular din Deep Web. Există însă și alte site-uri care se înscriu în același absurd bolnav. Prostituție, tortură, crime live, clipuri reale cu atrocități pe care omul normal le poate vedea doar în filmele horror, toate acestea și multe altele imposibil de reprodus sunt postate zilnic. Cel mai grav este că încă nu s-a găsit o metodă eficientă de a împiedica înființarea unor astfel de site-uri, deși există brigăzi de polițiști cibernetici care se dedică să cerceteze în deep web și chiar hackerii de la Anonymus au distrus câteva site-uri. Potrivit ellun.es, al cărui administrator susține că a încercat personal experiența de a naviga în deep web, informațiile care le găsim pe internetul la îndemâna noastră sunt doar o mică parte din realul potențial al internetului, în timp ce deep web ocupă până la 96% din întregul internet.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate