Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Degetele dracului- ciuperca care îngrozește oamenii. O australiancă a descoperit-o chiar la ea în curte. VIDEO

in Curiozitati

O femeie din Australia a trecut prin clipe de groază în propria curte după ce a găsit ceea ce părea a fi un ou. În realitate era o ciupercă care imediat ce a început să iasă din ou părea o creatură vie.

Clathrus Archeri este numele celei mai bizare ciuperci de pe Pământ, care spre deosebire de alte ciuperci, crește într-un sac gelatinos din care iese la suprafață sub forma unor degete lungi, roșii, de unde și numele ”degetele dracului”. clathrus-archeri2

Odată ajunsă la maturitate ciuperca miroase urât și atrage muștele ca un magnet. Cu toate acestea, ciuperca este comestibilă, deși în urma studiilor s-a demonstrat că ”degetele dracului” conține substanțe cancerigene. Bizara ciupercă se găsește în special în Australia și Noua Zeelandă și a fost descoperită pentru prima dată în anul 1914.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate