Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Video emotionant! Delia a cântat în lacrimi o melodie pentru mama sa.

in ShowBiz/Video

Delia poate părea la prima vedere o tipă destul dură și care nu poate fi impresionată foarte ușor. Înainte de toate însă cântăreața este femeie și nu își poate ascunde punctele sensibile. Foarte probabil că nici măcar nu dorește să facă acest lucru. Așa s-a născut unul din cele mai frumoase momente din cariera ei.

img

Până să facă pe toată lumea să cânte „Da, Mamă”, Delia a oferit un episod extrem de emoționant. S-a întâmplat în luna martie, în timpul concertului „Pe Aripi De Vânt”, pe care l-a susținut la Sala Palatului. Deși au trecut aproape zece luni de atunci, momentul în careartista i-a dedicat mamei sale o piesă a fost trecut parcă prea ușor cu vederea scrie zutv.ro

Melodia se numește „Mulțumesc, iubită mamă” și îi aparține Mirabelei Dauer, iar dacă nu veți putea să vă abțineți să plângeți să știți că e absolut normal.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate