Demisie din funcția de primar la doar o lună de la alegeri. Angajații primăriei riscă să rămână fără salarii

in Evenimente/Politic/Stiri online

Primarul din Valea Danului, Argeș, a demisionat în condiții suspecte, după doar cinci zile de mandat. În urma lui a rămas un haos, iar angajații se tem că nu își vor primi salariile la timp deoarece dreptul de semnătură în cazul operațiunilor financiare îl are exclusiv primarul.

Remus Simion este cel mai tânăr primar ales în Valea Danului. Deși s-a luptat să câștige electoratul în campania de dinaintea alegerilor și 60% dintre alegători au preferat să fie conduși de tânărul de 29 de ani, după cinci zile de mandat Remus Simion a demisionat. „E plecat la servici. La Mălureni. A fost primar și și-a depus demisia de ieri!”, a explicat tatăl primarului demisionar, care adaugă că fiul său a revenit la vechea funcție de consilier personal al unui primar dintr-o comună învecinată.

Remus Simion nu a precizat și motivele demisiei, însă ”gura satului” vorbește despre unele probleme personale și de asemeni, probleme de sănătate ale tânărului politician. „Domnul primar a spus foarte clar că-și dă demisia și sa procedam conform legii, atâta este scris în demisia domniei sale”, a precizat Cristian Soare, prefectul de Argeș. Între timp, contabila primăriei din Valea Danului se plânge că nu poate plăti salariile angajaților municipalității deoarece nu există un primar care să semneze operațiunile financiare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.