Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Denisa Manelista A PROSTIT pe toată lumea. „Rugaţi-vă pentru mine, Doar Dumnezeu mă mai poate salva”, în timp ce tu…

in Articole

Boala Denisei Manelista a căzut ca un trăznet peste toți fanii vedetei, care au stat cu sufletul la gură în așteptarea veștilor legate de starea ei de sănătate. Misterul s-a adâncit cu atât mai mult, cu cât tânăra s-a izolat și nu a dat foarte multe detalii. Informațiile au apărut în presă prin intermediul impresarilor și al apropiaților, iar Denisa nu a mai fost văzută în public de foarte multă vreme. Acum o altă veste năucitoare vine tot din partea unui apropiat.

Denisa Manelista a făcut totul pentru bani şi publicitate?

Acesta susține că totul a fost o înscenare și că vedeta nu este nici pe departe atât de bolnavă pe cât a lăsat să se înțeleagă.

Omul a declarat pentru VIP24 că atât manelista, cât și impresarii ei au profitat de valul de publicitate care i-a lovit și au decis să-și promoveze melodiile pe rețelele sociale, în loc să vină și să facă lumină în acest caz. Apropiatul Denisei spune că într-adevăr aceasta are unele probleme de sănătate și a mers la medici pentru că se simțea rău, însă nici vorbă să fie pe moarte. Când informațiile din presă au luat amploare, impresarii ei au decis să profite și ea a fost obligată să tacă, a mai dezvăluit apropiatul Denisei.

Denisa Manelista a fost luată de val(ul)..de publicitate

Apropiatul Denisei e de părere că valul de publicitate care i-a lovit a fost mult prea tentant pentru manelistă și impresarii ei care în loc să-și liniștească fanii și să lămurească lucrurile, au preferat să profite de pe urma situației și să-și promoveze melodiile. Omul a fost întrebat dacă Denisa și-a înscenat #Boala, dar a recunoscut că nu are informații sigure în acest sens.

El crede că nu, dar spune că tânăra de 27 de ani sigur a profitat de pe urma confuziei. S-a declarat însă, surprins de felul în care au decurs lucrurile și de deciziile luate de Denisa, de felul în care aceasta a decis să gestioneze întreaga situație și mărturisește că acum speră ca Dumnezeu să n-o pedepsească pe manelistă.

La scurt timp după ce Ileana Ciuculete a murit de ciroză hepatică, tragedie care a îndoliat o țară întreagă, în presă au început să circule informații legate de starea precară de sănătate a Denisei Manelista, (despre care se auzise la un moment dat chiar că a murit) care la numai 27 de ani ar suferi de aceeași boală care a răpus-o pe cântăreața de muzică populară. Zvonurile nu au fost dezmințite, ba din contră, au fost întreținute printr-o serie de declarații făcute de impresarii și apropiații vedetei, care în tot acest timp a decis să se izoleze, să renunțe la aparițiile publice și la postările pe #Facebook, acolo unde erau distribuite doar melodiile sale. #Denisa Manelista

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate