Deoarece multi merg la ora de Religie pentru a-si mari media generala, Patriarhul profita : 10 se ia cu bani!

in Articole

Acesta este un pamfet si trebuie tratat ca atare.

Mirajul unei medii de 10 obținute ușor la Religie a fost spulberat de Patriarhul Daniel, care anunță că 10 vor lua doar elevii care pe lângă învățarea pe de rost a Bibliei dau și niște bani, în funcție de veniturile părinților.

patriarh_religie_bani

”Copiii vor depune o adeverință cu salariile părinților și noi vom stabili bareme foarte clare și transparente, ca să nu fim acuzați de fățărnicie. Sigur, dacă părinții sunt șomeri sau pur si simplu săraci, copilul va trebui să rămână corigent la Religie, pentru că e clar că Dumnezeu nu vrea ca săracul să treacă clasa”, a declarat Patriarhul Daniel.

Pentru că în zonele rurale unii preoți care predau religie la școală au cerut ca nota 10 să se dea și în schimbul unor produse alimentare sau animale, precum curcani, porci, ouă etc, Patriarhul a fost nevoit să facă lumină: ”Se acceptă doar bani cash, preferabil în dolari, pentru că ați văzut că Euro nu prea mai e ce-a fost”, a spus Patriarhul.

Acesta a spus că dacă părinții nu dau bani, copilul probabil va fi călcat de o mașină, pentru că păcatul părinților se transferă asupra copiilor.

sursa: timesnewroman.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*