Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Depresia post-natală numită ”nu știu al cui este copilul” a convins o tânără din Huși să își abandoneze bebelușul

in Evenimente/Stiri online

O tânără din Huși și-a abandonat nou-născutul după ce a încercat să își convingă iubitul că el este tatăl prin falsificarea buletinului de sarcină. Sub pretextul că are depresie post-natală și nu știe ce să facă cu bebelușul, femeia a decis în cele din urmă să își abandoneze copilul în grota Bisericii Catolice din Huși. Acasă, tânăra mai are o fetiță de 5 ani.

Grav… Crenguța, mama din Corni-Albești, nu suferã de depresie post-natalã, ci de faptul cã… habar nu are al cui e copilul! Dupã gestul inuman fãcut de tânãra de 28 de ani, care si-a lãsat pruncul în frig si a plecat fãrã sã se uite în urmã, au iesit la ivealã detalii nebãnuite despre tânãrã. Aceasta mai are acasã o fetitã de 5 ani, iar bebelusul ar fi fost conceput dintr-o relatie pasagerã a mamei.

O spune chiar iubitul oficial al femeii, care a fost cât pe ce sã fie pãcãlit cã va deveni tatã. „Mi-am dat seama cã nu avea cum sã fie copilul meu, când ea a iesit de la doctor cu buletinul de analize modificat cu pixul, acolo unde scria numãrul sãptãmânilor de sarcinã. Mi-a spus cã e însãrcinatã cu mine în patru luni si jumãtate, iar ea, la putin timp, s-a dus sã nascã”, a spus Alexandru, bãrbatul cu care Crenguța a avut pânã acum o relatie oficialã, relatează vremeanoua.ro.crengutaBărbatul mai povestește că nu și-a ascuns îndoielile, dar tânăra a motivat ”greșeala” din buletinul de sarcină ca fiind o greșeală a medicului. În cele din urmă Crenguța a recunoscut faptele, mai ales că iubitul său fusese plecat la muncă în străinătate. ”Da, am întrebat-o și mi-a spus ea ceva de un domn, dar… nici ea nu cred cã știe cine e”, a mai spus bãrbatul, potrivit aceleiași surse.

Specialistii Protectiei Copilului Vaslui au intervenit prompt si au precizat faptul cã acest caz încã se aflã în evaluare. „Copilul abandonat se aflã încã internat în spitalul municipal Husi, unde primeste o îngrijire atentã. Este sãnãtos. Mama copilului a primit consiliere de specialitate. Specialistii nostri s-au deplasat la domiciliul acesteia, pentru a evalua situatia. Acolo, unde locuiesc si bunicii materni, mama în cauzã mai are o fetitã de 5 ani. Prea multe detalii nu se pot da acum. Putem spune doar cã mama este cooperantã si mâine (azi, n.r.) se va lua o decizie în acest caz”, a precizat Irina Câmpeanu, reprezentanta DGASPC Vaslui.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate