Descopera norocul in dragoste in functie de culoarea ochilor.

in Diverse

Fiecare culoare simbolizează anumie trăsături de personalitate. Având în vedere că ochii sunt oglinda sufletului, haideți să descoperim norocul în dragoste, în funcție de culoarea lor.

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de culoarea ochilor:

DACĂ AI OCHII ALBAȘTRI…
Norocul este de partea ta. Din start ai noroc în aproape orice domeniu datorită culorii după care tânjesc foarte mulți. În dragoste, deși nu duci lipsă de pretendenți, îți este foarte greu să te deschizi față de cineva: ai nevoie de foarte mult timp pentru ca acea persoană să îți câștige încrederea.
DACĂ AI OCHII VERZI…
Ești o persoană misterioasă, extrem de curioasă și de senzuală. Nu duci lipsă deloc de iubiri în viață, dar… tocmai asta e problema ta. Uneori nu mai reziști să faci față atâtor solicitări venite din partea bărbaților și preferi să te închizi în bula ta de mister, ceea ce îi va atrage și mai mult. Ai noroc în dragoste, dar nu și la bani. Cu toate că ai ochii verzi, verzișorii fug de tine în mod inexplicabil.

DACĂ AI OCHII NEGRI…
Persoanele care au ochii negri nu sunt foarte norocoase în amor, pătimind destul de mult din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, au tehnici de seducție care le lipsește tuturor. Ochii negri simbolizează determinare, pasiune dusă uneori la extreme și dăruire totală. Persoanele cu ochii negri iubesc pătimaș și nu se dezic de nicio secundă în care vor să își arate dragostea nemărginită cu orice chip.

DACĂ AI OCHII CĂPRUI…
Persoanele cu ochii căprui sunt drăgălașe. Acestea transmit încredere și un spirit ludic tentant pentru cel de vizavi. Nu se pot lăuda cu noroc în dragoste pentru că, de fiecare dată, ele sunt cele care fac primul pas când vine vorba de agățat. Nu duc lipsă de parteneri și asta pentru că au un aer angelic și autoritar în același timp care incită foarte tare.

Sursa: teotrandafir.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*