Descoperire cu totul șocantă făcută de specialiștii de la Harvard: “Hitler a fost femeie”

in Curiozitati

În urma unui studiu îndelungat făcut pe craniul conducătorului german s-a aflat că Hitler a fost femeie

bike-1024-768-wallpaper

Potrivit efemeride.ro, o descoperire cu totul și cu totul șocantă a fost făcută de către specialiștii de la Harvard. În urma unui studiu îndelungat asupra craniului conducătorului nazist, aceștia au ajuns la concluzia că Adolf Hitler a fost femeie.

Conform datelor istorice, la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, Adolf Hitler s-a sinucis. Corpul conducătorului nazist a fost transportat la Moscova unde mai bine de 50 de ani a purtat “însemnele” top secret.

În curând postul de televiziune History Channel, va lansa un documentar cu privire la viața lui Hitler. Pentru lansarea acestui documentar și ca totul să autentifice adevărul descoperirilor făcute, mai multe probe din presupusul craniu a lui Hitler a fost trimise la un laborator de specialitate pentru a putea fi analizate.

În urma studiului făcut s-a adeverit faptul că Adolf Hitler nu era bărbat ci … femeie. Totuși aceștia nu exclud posibilitatea ca acel craniu să nu fie al fostului conducător german ci al unei femei, dar nimeni nu acceptă o astfel de ipoteză.

Despre viața și moartea marelui dictator au apărut mai multe variante care par să nu coincidă cu datele oferite de istorici. Potrivit uneia dintre ipoteze, Adolf Hitler și soția sa Eva Braun, nu s-ar fi sinucis la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Se presupune că acesta și-a înscenat moartea și a fugit în Brazilia. Simoni Renee Guerreiro Dias a scris o carte despre acest lucru. În volumul intitulat Hitler în Brazilia – viața și moartea sa, scriitoarea susține că acesta nu a murit, ba mai mult a vieţuit în Paraguay, iar mai târziu s-a mutat într-un oraș mic din Brazilia unde ar fi trăit până la vârsta de 95 de ani. Simioni Renee susține că Hitler era cunoscut în comunitatea în care trăia ca fiind bătrânul german.

Ca totul să fie cât mai credibil, arheologii susțin că au găsit ascunzătoarea lui Hitler, peste Rio Parana siatuată în apropierea graniței cu Argentina.

Există câteva lucruri pe care puțini oameni le știu despre Adolf Hitler. Cu toate că avea un comportament atât de barbar față de oameni, conducătorul german era un iubitor de animale. În plus, în ciuda Holocaustului. cel mai bun prieten al lui Hitler în copilărie a fost evreu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.