Descoperire in Predeal! S-au ingrozit cand au vazut ce era in aceasta groapa!

in Curiozitati

La o lună după ce în zona Cabanei Susai din Predeal au fost descoperite osemintele unor soldați din Primul Război Mondial, același grup de detectori de metale a mai făcut o descoperire similară, de data aceasta în zona Dihamul militar (Predeal).
12003200_961575747222030_2455168022704907503_n

Este vorba despre o groapă comună cu osemintele a șapte soldați din timpul Primului Război Mondial. Potrivit lui Florin Burlacu, unul din bărbații care a descoperit groapa, este vorba de rămășițele unor soldați români, identificați după nasturi și bucăți de uniformă, potrivit historia.ro.

craniu_predeal_99679100

Osemintele au fost ridicate de Poliția Râșnov și vor fi duse la Institutul de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea unei expertize.

cranii_predeal_99512400

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.