Descoperirea ȘOCANTĂ a unei familii din Bârlad! Carne tocată DIN DEGETE DE OM!

in Articole

Pachetele ar fi fost distribuite vinerea trecută, însă abia duminică s-a întâmplat grozăvia.

„Vinerea primim alimente din care ne preparăm singuri mâncarea, din cauză că bucătăresele cantinei au liber la sfârşit de săptămână. Am primit cinci pungi de carne tocată, iar când am început să le amestec în lighean am observat un vârf de deget de om”, a povestit Ion Epure, care voia să prepare nişte cârnaţi pentru soţia şi copiii săi, scrie Libertatea.ro

carne-tocata

Aceştia cred că ar fi vorba de un accident de muncă petrecut în timpul procesului de fabricaţie, însă în acest caz lotul de carne trebuia oprit de la comercializare.

În acest timp, reprezentanţii firmei care a furnizat carnea susţin că… toţi angajaţii lor au degetele întregi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*