Intr-o lume indiferenta, confuza si cu valori rasturnate, CYD.RO este un altfel de site, avand un altfel de mesaj. Prin subiectele de actualitate, prin tonul cald si optimist al realizatorilor si prin interesul pentru problemele cititorilor, CYD.RO este prin informatia care o ofera alaturi de toti cei care au nevoie de un prieten, de putere si de speranta.

Cyd.ro este un site de informatii structurate ca o enciclopedie universala si care pune pe tapet cele mai importante domenii care au avut influenta asupra dezvoltarii societatii in ansamblul acesteia. In aceasta enciclopedie universala numita succint cyd.ro puteti citi articole specializate pline cu informatii elocvente si de substanta despre Animale, Arheologie, Arta, Astrologie, Astronomie, Biografii, Biologie, Chimie, Comunicatii, Cultura, Diverse, Drept, Economie, Etica, Film, Filozofie, Fizica, Fotografie, Gastronomie, Geografie, Geologie, Informatica, Internet, Inventii, Istorie, Literatura, Management, Marci, Marketing, Matematica, Medicina, Mediu, Muzica, Paranormal, Parapsihologie, Poezie, Proza, Psihologie, Religie, Statistici, Stiinta Si Tehnica, Stiinta Viitorului, Tehnologie, Televiziune. Suntem convinsi ca cel putin unul dinte aceste domenii va vor suscita interesul de aceea va invitam sa intrati si sa studiati informatiile cuprinse in enciclopedia noastra.

CYD.RO isi propune sa acopere un numar si o varietate cat mai mare de subiecte legate de Romania, domenii de interes precum (Economie, Finante, Georgrafie, Istorie, Contabilitate etc) dar si subiecte correlate.

CYD.Ro se adreseaza tuturor vorbitorilor de limba romana care doresc sa gaseasca informatii dintr-o multitudine de domenii, sa fie la current cu cele mai noi stiri, sa se destinda citind rubrica amuzante , sa devina jurnalisti participand la construirea enciclopediei si adaugarea de noi informatii de interes general.

CYD.ro doreste sa depaseasca recordul de audienta atins de Wikipedia, lasand online o noua enciclopedie, numita „CYD” – termen derivat din englezescul Construct Your Dream.

CYD va fi lansat oficial, in 2015 avand acces liber oricare persoana care doreste sa se informeze sau care doreste sa posteze informatii conform cerintelor CYD.

„Chiar daca lumea va percepe CYD drept un competitor al Wikipedia, in realitate, acesta nu se vrea decat o completare a celei mai accesate enciclopedii online.”

Numai cu ajutorul si sprijinul dumneavoastra putem construi o enciclopedie generala unde informatia de care aveti nevoie sa poata fi gasita accesata oricand.

 

Cyd-designstyle-candy-m

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*