Destin pe doua roti. O viata plina de incercari

in Articole

Un tânăr din Prahova are nevoie de ajutor.
Care este povestea lui

Viața poate oferi multe încercări: una dintre ele este să ne transforme din oameni normali în persoane țintuite într-un scaun cu rotile. Imaginați-vă cum lucrurile simple și normale pentru noi devin un calvar: adică aprinsul luminii, coborâtul unor trepte, trecerea dintr-o cameră în alta, schimbatul, spălatul etc.
Este și cazul lui Tudose Ion Laurențiu, care a ajuns într-un scaun cu rotile. Iată povestea lui:

„Mă numesc TUDOSE ION LAURENŢIU domiciliat în Com. MĂGURENI Str. DIMULESTI Nr. 327 Jud. PRAHOVA. Sunt o persoană cu dizabilităţi locomotorii în vârstă de 34 de ani, condamnat să-mi petrec tot timpul într-un fotoliu rulant. În urmă cu 7 ani am suferit un tragic accident de muncă rupându-mi coloana vertebrală şi am rămas paralizat de la brâu în jos. Diagnosticul a fost unul foarte crunt, pus de medici: TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURĂ TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARĂ OPERAT. După operaţie, un an de zile am stat numai prin spitale şi centre de recuperare apoi 5 ani am stat cu chirie în apropiere de un centru de recuperare ambulatoriu pentru a putea merge pe jos cu căruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut nu am mai avut posibilitatea financiară să plătesc chiria şi tratamentul de recuperare şi am fost nevoit să mă mut la casa părintească care este afectată de o alunecare de teren. Apelez la dumneavoastră cu speranţa că cei cu o situaţie financiară mai bună mă pot ajuta să-mi continui tratamentul de recuperare. Ar fi păcat ca după 7 ani de luptă cu viaţa să mă opresc aici din lipsa banilor.

Cont. Iban: RO51RNCB0208010006810005(EURO) Cont. Iban: RO78RNCB0208010006810004(LEI) Conturile sunt deschise la BCR sucursala CÂMPINA pe numele TUDOSE ION LAURENŢIU TELEFON 0721165713 ID tudoselaurentiu78@yahoo.com Vă mulţumesc.”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.