Destinul unei asistente curmat violent! Ucisă de mașina pe care tocmai o parcase în fața casei sale

in Spiritualitate
Destinul unei asistente din Spitalul Județean Buzău a fost curmat violent de un accident stupid. A fost ucisă de mașina pe care tocmai o parcase în fața casei sale. Femeia a uitat să tragă frâna de mână, așa cum altădată o făcea din reflex, iar la scurt timp după ce a ieșit din mașină s-a trezit sub roțile ei.
775b6b5dcb90f7d7c2c6053a79c5b8d6_XL
Tragedia s-a produs joi după-amiază, în localitatea Pârscov. Mihaela Luminița Pavel, de 41 de ani, se întorsese acasă de la Spitalul Județean Buzău unde lucra ca asistentă la secția Cardiologie. Ajunsă în faţa casei, a coborât din autoturism fără să tragă frâna de mână, a apucat să deschidă porţile, însă în următoarele clipe autoturismul pe care a lăsat-o neasigurată s-a pus în mișcare în direcția femeii, a lovit-o şi a trecut peste ea.
Tragedia a fost anunțată la 112 la ora 16.50, de soțul Luminiței, care a găsit-o pe femeie fără suflare, sub autoturism. Bărbatul a fost nevoit să ridice efectiv maşina, pentru a-și scoate soția de sub ea, însă nu a mai putut face nimic pentru a o salva.
Potrivit echipajelor de intervenţie, trupul neînsuflețit al Luminiței se afla între roţile maşinii. Era arsă în zona feţei din cauza tobei de eşapament. Rezultatele necropsiei vor stabili dacă femeiea a murit pe loc sau a agonizat ceva vreme sub autoturism, nefiind exclus ca asistenta să fi avut șanse la viață dacă cineva ar fi observat mai repede accidentul și ar fi intervenit la timp.
Mihaela Luminița Pavel lucra în secția Cardiologie a Spitalului Județean Buzău din anul 1994, era căsătorită și avea o fată. Colegii femeii au postat un mesaj de adio pe Facebook:
”Între început şi sfârşit e viață. Ne risipim viața într-o copleşitoare deşertăciune…în sclipiri de speranță, în zbateri inutile, în luptă cu eternitatea după care sufletul nostru suferă…. Pentru Mihaela timpul s-a plictisit să o însoțească…călătoria ei în această lume a luat sfârşit. Mă doare, mă doare aşa de tare! Îmi urlă durerea şi neputința de-a face ceva, cuvintele-mi sunt seci, aleargă desfrânate. Dumnezeu să te ierte!”, scrie Laura Dedu, pe contul său de Facebook.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.