Deszapezire made in Romania. Utilajele, rare.

in Video

Acum cand ninge ca-n plina iarna, deszapezim cu jumatate dintre utilajele pe care le foloseam in urma cu o luna, cand nu ningea deloc. Nu e de mirare ca zeci de soferi au stat ore in sir asteptand o masina care sa imprastie antiderapant.

Explicatia autoritatilor este aceeasi: ninsoarea ne-a luat prin surprindere! Raspunsul este aproape o batjocura cand, in realitate, de o saptamana tot ninge, iar meteorologii ne spun zilnic ca va mai fi iarna si in zilele urmatoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*