Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un adevarat talent! Incomparabil cu vedetele fabricate de unele posturi TV

in Video

Vocea incredibilă a acestei fete te lasă fără cuvine. Ascultați-o cum cântă, o celebră piesă populară!

vocea-impresionanta-a-acestei-tinere-te-lasa-mut-640x360 (1)

Un clip video, apărut recent pe internet, a impresionat mii de utilizatori ai rețelelor de socializare. O adolescentă cu o voce extraordinara, cântă celebra piesă a Elenei Sărăroiu, O bătrână într-o gară, acompaniată la acordeon de un bătrân lăutar.

Clipul, încărcat pe rețeaua de video sharing, Videomix, a adunat în câteva ore, zeci de mii de vizualizări, vocea tinerei, precum si expresivitatea ei, impresionând foarte multi români.

Deocamdată nu se știe cine este ea, însa cu siguranță va face o cariera strălucita în domeniul muzicii. Asemenea talente trebuie încurajate și promovate de media de la noi din țară.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate