Dezvăluiri de-a dreptul incendiare de la Bruxelles! Putea fi O TRAGEDIE SI MAI MARE ! Ce planuri aveau teroristii

in Evenimente

Apar noi dezvăluiri de-a dreptul incendiare despre teroriştii care au băgat teroarea în toată Europa. Taximetristul care i-a dus la aeroport pe cei trei autori ai atentatului de la aeroportul din Bruxelles i-a ajutat pe polițiști să găsească locuința teroriștilor și le-a dat autorităților informații care i-au ajutat să găsească o a treia valiză plină cu explozibili la aeroport.

aeroport-bruxelles-atentat-2016

După apariţia primelor fotografii ale suspecţilor, poliţiştii belgieni au primit o informaţie extrem de importantă. Taximetristul care i-a dus la aeroport pe cei trei i-a recunoscut, a contactat poliţia şi a dezvăluit de la ce adresă i-a luat pe suspecţi. Era vorba de o locuinţă închiriată foarte recent în cartierul Schaerbeek. Zona a fost imediat împânzită de maşini de poliţie, de pompieri, vehicule blindate şi elicoptere care survolează fără oprire. La adresa semnalată, poliţiştii au făcut descoperiri importante: un steag ISIS, o bombă cu cuie şi substanţe chimice. „În urma unei percheziţii am descoperit 15 kilograme de explozibil, 150 de litri de acetonă, 30 de litri de apă oxigenată, detonatoare, o valiză în care se aflau cuie şi materiale destinate realizării de dispozitive explozive”, a spus, într-o conferință de presă, Frederic Van Leeuw, procurorul federal al Belgiei

Taximetristul le-a mai spus polițiștilor că cei trei ar fi dorit să ia mai multe bagaje cu ei, așa că au cerut o mașină mai mare și au fost furioși când la comandă a sosit un autoturism mai mic. Prin urmare, au reușit să ia doar trei din cele cinci valize pe care le aveau pregătite. Mai mult, povestește taximetristul, cei trei nu l-au lăsat să atingă valizele, pe care le-au încărcat singuri în mașină, relatează La Derniere Heure, citând autoritățile belgiene. Mai mult, tot bărbatul a fost cel care le-a spus polițiștilor că teroriștii aveau trei valize și nu două, așa cum se credea la început, ceea ce i-a ajutat să descopere la aeroportul Zaventem o a treia valiză, încărcată cu explozibil, care însă nu a fost detonată, anunţă Digi 24.

SURSA: STIRIPESURSE.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.