DEZVALUIRI IN DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI: Seful Politiei Judetene e ruda cu doi dintre violatori

in Evenimente

Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui, este  originar din comuna Văleni și este rudă cu doi dintre violatori și cu săteanul care le-a amenințat pe jurnaliste cu violul în grup, scrie Jurnal de Vaslui.

ipj_MCarp-900x444 

Mihai Carp conduce Politia judetului Vaslui de 15 ani.

Conform Jurnal de Vaslui, Mihai Carp s-a făcut remarcat în luna octombrie 2011 declarând într-o conferință de presă că nu există grupuri infracționale nemonitorizate, în acel moment de subordonații săi. „În acest moment, nu există grupuri infracționale în județul Vaslui pe care noi să le avem în urmărire. Numărul infracțiunilor sunt (n.r. acordul special îi aparține) în creștere față de anul trecut, însă raportat la situația pe țară stăm destul de bine”, afirma Mihai Carp.

Carp a fost decorat in februarie anul curent de presedintele Klaus Iohannis.

IPJ Vaslui a fost subiectul mai multor dezvaluiri.

Doi politisti bârlãdeni au fost implicati în furtul anului, interlopii operand mânã în mânã cu politistii în jefuirea unor bãnci din SUA si Oman, urmând scandalul cu seful mascatilor care a lovit o tânãrã cu masina si a fugit de la locul accidentului. În loc sã fie demis, desi a fost condamnat definitiv la sase luni cu suspendare, acesta este în continuare ofiter activ prin grija lui Carp. Urmeazã scandalul evadatilor de la Iasi, unde iarãsi nimeni nu a fost sanctionat.

Politistul proxenet, Alin Patrichi

p1_04_b14218149a

Doi agenti de la Ordine Publicã din IPJ si trei subofiteri de la Jandarmi (un sef de grupã si doi subordonati) au dat declaratii la DIICOT în cazul filierei de prostitutie pusã la cale de fostul agent de politie Alin Remus Patrichi.

politist_vaslui

Conform unor surse judiciare, conducerea IPJ a fost informatã cu privire la politistii care au fost implicati în reteaua de prostituate coordonatã de Patrichi, fiind vorba de doi agenti de la Politia Municipiului Vaslui, care au fost interceptati în timp ce discutau diverse “tranzactii” cu fetele din reteaua fostului politist.

politist-proxenet

În anchetã a apãrut si numele unui ofiter superior din IPJ.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.