Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dilemele parlamentarilor în 2016: Cât de sănătoasă este berea și cum protejăm albina carpatină?

in Evenimente/Politic/Stiri online

Câțiva parlamentari au cerut răspunsuri de la Guvern privind unele probleme care amenință mai mult sau mai puțin activitatea de om politic. Cât de sănătoasă este berea pe care o beau românii, cum se protejează albina carpatină sau cu cât contribuie femeile la bugetul de stat în România, au fost doar câteva din preocupările parlamentarilor.

Deputatul PNL, Andreea Paul a cerut în scris răspunsul la întrebarea ”Care este averea României?” de la 25 de instituții ale României. Doar câteva i-au răspuns. ”Cel mai grav este răspunsul pe care l-am primit de la Ministerul Finanţelor şi Institutul Naţional de Statistică unde se recunoaşte că nu există în prezent o evaluare a avuţiei naţionale.”, a declarat deputatul. De asemeni, Andreea Paul a dorit să știe cu cât contribuie femeile din România la Produsul Intern Brut.dilema
Deputatul UNPR, Dumitru Niculescu, a fost preocupat de calitatea berii din România și a trimis în scris o solicitare de informații către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, prin care cere președintelui să garanteze că berea mult iubită de români este și sănătoasă pentru popor.dilema2
Între timp, deputatul, Mihăiţă Găină, și-a exprimat îndoielile cu privire la protejarea albinei carpatine, care potrivit omului politic, este pe cale de dispariție și are nevoie de un plan de protecție. dilema 3O altă frământare politică ține de zgomotul din aeroporturi. Deputatul de diaspora, Aurelian Mihai, a propus Guvernului să adauge pe lângă avertismentele audio și mesaje scrise pe panouri, pentru că din cauza zgomotului din aeroport oamenii nu înțeleg avertismentele.

Toate instituțiile statului au angajați speciali pentru a răspunde unor astfel de solicitări venite din partea parlamentarilor. Potrivit legii, orice om politic are dreptul să adreseze statului întrebări și să ceară lămuriri pe marginea unui subiect. Multe dintre frământările politice se transformă în cereri oficiale făcute înaintea demarării unui proiect de lege.

sursă: digi24

sursă foto:captură tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate