Din cauza legii dure privind avortul o fetita din Paraguay a devenit mama la 11 ani

in Spiritualitate

Clipe de groază pentru o  copilă de  doar 11 ani din Paraguay care a devenit mamă pentru că medicii i-au interzis avortul.

in-urma-violului-a-devenit-mama-la-11-ani_391623

Drama copilei a început la vârsta de 10 ani, când tatăl ei vitreg a început să profite de incocența copilei și a abuzat-o sexual.  Potrivit știrileprotv.ro, copila a născut joi un copil perfect sănătos.După ce autoritățile au aflat despre abuzul și chinul la care a fost supusă minora, tatăl vitreg al acesteia a fostcondamnat iar mama este cercetată pentru neglijență, deși ea susține că nu a bănuit niciodată despre monstruozitățile care se petreceau în casa ei.

Din cauza legii dure care există în Paraguay, cadrelor medicale le-a fost strict interzis să îi oprească sarcina, copila fiind nevoită să devină mamă la o vârstă atât de fragedă. Povestea tulburătoare a acestui copil a stârnit ura mai multor internauți dar și a  organizațiilor care luptă pentru respectarea drepturilor omului, care au criticat dur legislația țării. Cu siguranță viața copilei se va schimba în mod radical pentru că a fost obligată să devină mamă la o vârstă la care nu poate să își ducă singură de grijă, dar să mai aibă și un copil, conceput prin chinuri și umilință, ar putea depăşi puterile fetei. Fetița va avea nevoie de ajutorul unui specialist care să o facă să depășească momentele cruciale în care se află și să poată lua viața de la capăt.

Încă nu se știe ce se va întâmpla cu cele două suflete, dacă vor fi duse într-un orfelinat sau vor rămâne în casa părintească alături de o mamă neglijentă, care i-a distrus viața propriului ei copil din cauza unui bărbat.

Din păcate acesta nu este singurul caz în care copile cu vârste fragede sunt abuzate sexual de către părinții vitregi. Avortul este considerat o crimă, dar în unele situații această oprire de sarcină poate salva viața mamei sau chiar viața copilului care nu vor putea duce un trai prea bun într-o familie dezorganizată.

Abuzurile sexuale împotriva minorilor ar trebui aspru pedepsite. Câțiva ani de închisoare nu pot șterge chinurile întipărite în memoria victimei. În urma unui abuz sexual victima rămâne cu traume pe tot parcursul vieții.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.