Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Din cauza rusilor se reintroduce serviciul militar obligatoriu

in Evenimente

Din cauza rușilor, Lituania va reintroduce serviciul militar obligatoriu

Lituania va reintroduce temporar serviciul militar obligatoriu, în contextul creșterii temerilor legate de activitatea Rusiei în regiunea baltică.

“Vom restabili temporar serviciul militar obligatoriu. Actualul mediu geopolitic necesită o consolidare și o accelerare a recrutării pentru armată”, a declarat președinta Dalia Grybauskaite, după o reuniune de urgență a Consiliului Național de Apărare de la Vilnius, a relatat Agerpres. Recrutarea va fi valabilă pentru o perioadă de cinci ani.

Și Letonia s-a declarat pregătită pentru un posibil scenariu de “război hibrid”, după ce “a luat în calcul” tot ce s-a întâmplat în Ucraina. Semnale asemănătoare se fac auzite și din Estonia. “Planurile noastre interne presupun și un asemenea scenariu. Am luat în calcul ceea ce se întâmplă în Ucraina”, a declarat recent ministrul leton al apărării, Raimonds Vejonis. Semnale asemănătoare se fac auzite și din Estonia.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate