Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Din pacate, e adevarat! Familia Denisei a facut anuntul trist

in ShowBiz

Denisa a aflat verdictul medicilor de la Viena: „E doar o chestiune de zile…”

Denisa Manelista dată moartă deja de unul dintre cele mai mari site-uri din lume

Denisa Răducu, aşa cum o cheamă pe îndrăgita cântăreaţă de manele şi muzică de petrecere, este devastată după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă, în stadiu terminal. Chiar dacă a fost internată la un spital din Capitală, medicii au luat în cele din urmă decizia de a o externa, recomandându-i să evite orice i-ar putea cauza stres, pentru a nu se stinge din viaţă mai rapid. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum detalii de ultimă oră despre starea tinerei.

UPDATE: În urmă cu câteva momente o persoană apropiată vedetei a spus că Denisa are ciroză hepatică şi din păcate, nu se mai poate face nimic. Medicii de la Viena au trimis-o acasă şi i-au zis că este o chestiune de zile. Acum aşteaptă un miracol. Şi-a făcut două injecţii de 30.000 de euro, dar se pare că şansele sunt slabe ca starea ei să se îmbunătăţească.

Familia Denisei Manelista a fost lovită crunt de vestea că tânăra suferă de ceva atât de cumplit, iar, după externarea ei, cei dragi au ţinut cont cu sfinţenie de recomandările medicilor, aşa că i-au chemat un psiholog acasă, să o ajute.

Însă, felul în care au decurs lucrurile, precum şi rapiditatea cu care s-au agravat, au distrus-o psihic pe cântăreaţă, mai ales că medicii i-au mărturisit că nu mai are mult timp de trăit.

„E devastată! Plânge încontinuu de când a aflat, nu se poate linişti deloc, deşi nu ar trebui să se streseze atât de rău, fiindcă asta îi apropie sfârşitul… E dărâmată de durere fiindcă a înţeles complet gravitatea situaţiei. I-am adus un psiholog care vine zilnic la ea acasă, au şedinţe care să o ajute să reziste psihic. Nu ai cum să gândeşti altfel atunci când ştii că nu mai ai mult de trăit, are doar 27 de ani…”, au mărturisit cei din familie pentru CANCAN.ro.

Ceea ce părea a fi iniţial doar un zvon, s-a dovedit a fi într-adevăr o veste reală şi cumplită. Fanii cântăreţei au implorat-o să le dea un semn de viaţă pe conturile ei de pe reţelele sociale, însă nu a venit niciun răspuns.

La scurt timp s-a aflat că Denisa este internată într-un spital din Capitală, însă starea ei este tot mai gravă.

O mulţime de colegi, admiratori, apropiaţi, dar şi oameni care nu ascultă stilul muzical abordat de Denisa, însă au fost şocaţi că o tânără atât de plină de viaţă poate suferi de ceva atât de grav, au transmis sute de mesaje de încurajare pentru cea căreia medicii nu i-au mai dat nicio şansă de vindecare.

#Denisa Manelista a aflat verdictul medicilor de la clinica din Viena, iar acesta este unul cât se poate de crud. Pe de altă parte fanii vedetei încearcă să găsească un răspuns la întrebarea „a murit sau nu Denisa Manelista?”, după ce o serie de informații au început să circule pe #internet.

Fiindcă știau cât de gravă este starea acesteia, vestea că pagina de Wikipedia dedicată Denisei Emilia Răducu (numele real al Denisei Manelista) anunța decesul ei pe 29 aprilie 2017 a căzut ca un trăznet peste cei care o îndrăgesc. WowBiz notează însă faptul că această informație nu a fost confirmată de familia vedetei, ceea ce nu face decât să-i dea şi mai tare peste cap pe cei care urmăresc cu sufletul la gură evoluția stării de sănătate a tinerei cântăreţe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate