Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dinozaurii ajung în România. Se deschide Parcul de la Râşnov

in Stiri online

Eveniment mare pentru iubitorii de ştiinţă şi nu numai vinerea aceasta. La Râşnov se deschide Dino Parc, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei. Parcul se va întinde pe o suprafaţă totală de 1,4 hectare şi va găzdui 45 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific.

Ce vom găsi aici? Ei,bine, în afară de dinozauri, parcul va găzdui un cinematograf, căsuţe în arbori, tiroliene şi multe alte surprize pentru cei mici. Toate pentru a completa cu succes un traseu dorit a fi spectaculos a evoluţiei istorice a dinozaurilor.

Banii necesari investiţiei au provenit în proporţie de 70% din finanţare europeană,iar restul din fonduri proprii. De altfel, investitorii îşi doresc o cifră de afaceri în primulan de 500 mii de euro. Se speră astfel că nu mai puţin de 100 de mii de vizitatori vor trece pragul ambiţiosului parc-proiect.

„Suntem fericiţi să deschidem cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, un proiect inedit care va sprijini puternic turismul din zona Braşov-Râşnov. Este un proiect ambiţios, dezvoltat în numai un an, care îşi propune să devină o atracţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, mai ales că îşi pot petrece timpul în aer liber înconjuraţi de dinozauri atestaţi ştiinţific şi coloraţi natural. Dinozaurii au fost construiţi în România, cu sprijin tehnic şi ştiinţific din partea unei echipe care conduce un parc similar în Germania. Ne aşteptăm ca parcul de la Râşnov să fie vizitat de cel puţin 100.000 de turişti, în primul an”, a declarat Adrian Apostu, managerul de proiect într-un comunicat remis presei.
Primăria oraşului Râşnov a fost cea care a concesionat terenul pe care este amplasat parcul pe o perioadă de 49 de ani,sperând astfel ca turismul în zonă să se dezvolte considerabil.

Conceput ca un muzeu în aer liber, Dino Parc Râşnov este situat în apropierea de Cetatea Râşnov. Parcul îşi aşteaptă începând de vineri, 13 iunie, în fiecare zi, în intervalul 09.30 – 20.00. Preţuri variază de la 22 de lei pentru copii şi 28 de lei pentru un adult.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate