Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Directoarea agresivă din Cotroceni lăsată liberă de către autorități. Părinții protestează în stradă

in Evenimente/Stiri online

Părinții copiilor de la grădinița din Cotroceni au ieșit în stradă pentru a
protesta împotriva deciziei judecătorilor de a pune directoarea agresivă sub control judiciar, în ciuda faptului că procurorii au cerut măsuri mai aspre în acest caz.

protest_2_36059000
Decizia a fost luată de două instanțe judecătorești și este motivată în baza faptului că acțiunile educatoarei reprezintă o corecție izolată aplicată minorului, care nu este considerată faptă penală.
Directoarea grădiniței private, a fost surprinsă de camerele de vederi cum lovește cu palmele un copil de nici doi ani, iar alți doi sunt pur și simplu smuciți din pat, târâți pe jos și puși să stea cu fața la perete.

Peste 100 de părinți au protestat în liniște deoarece aceștia nu au obținut autorizația de protest de la primărie și riscau să fie amendați.
Ei cer o pedeapsă mai aspră pentru directoarea agresivă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate