Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Discuţii sindicate – Ministerul Muncii pe marginea legii salarizării unitare

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu și ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, au continuat, astăzi, la sediul MMJS, consultările cu sindicatele din sănătate și asistență socială privind legea salarizării unitare cu sindicatele.

   „S-au purtat discuții concrete cu reprezentanții sindicatelor din sănătate și asistență socială în legătură cu anexele în care sunt prevăzute salariile brute ale tuturor angajaților din sistemul sanitar, reprezentanții sindicatelor exprimându-și acordul de principiu cu privire la acestea. Părțile au convenit ca eventuale alte propuneri să poată fi transmise și în perioada următoare Ministerului Muncii și Justiției Sociale”, transmite un comunicat al ministerului.

   Ministrul Muncii și Justiției Sociale, alături de ministrul Consultării Publice și Dialogului Social vor continua seria de consultări cu reprezentanții sindicatelor pe marginea proiectului de lege privind salarizarea unitară, ei întâlnindu-se, mâine, 9 martie, cu reprezentanții sindicatelor din educație. (foto: MMJS)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate