Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

DNA ar putea deține a treia putere în stat

in Evenimente/Politic/Stiri online

Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, prezent la București a lăudat în mod special activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie din România și propune că instituția să devină a treia putere în stat. ”Aş vrea să subliniez în mod deosebit activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de la care porneşte un semnal îndreptat nu numai către economie, mediu de afaceri, dar şi către politic. Este unul dintre pilonii principali ai procesului de reformă. Noi calculăm că în societate există conflicte şi dorim să consolidăm activitatea de pildă a DNA-ului, ca a treia putere în stat‘, a declarat preşedintele german, la Cotroceni.

De asemeni, Joachim Gauck a mai precizat că Germania urmărește atent evoluția României și așteaptă schimbări din partea țării noastre pentru a beneficia de ”spiritul antreprenorial ” pe care nemții îl pot oferi românilor.

Pe de altă parte, fostul președinte, Traian Băsescu, este de părere că afirmațiile lui Joachim Gauck sunt ”deformate”. ”Exagerată, dar preşedintele Gauck este pur şi simplu un preşedinte decorativ, deci poate să aibă o impresie deformată. A treia putere în stat e Justiţia, nu DNA”, a declarat la România TV fostul şef de stat Traian Băsescu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate