Doar in Romania se poate intampla! Politist sanctionat pentru… inteligenţă

in Evenimente

Un poliţist de la Brigada Rutieră Braşov, Marian Godina, plin de umor şi foarte talentat la scris, a fost obligat de şefii săi să-şi închidă pagina de Facebook unde povestea întâmplări „de pe teren” pe motiv că face de râs intituţia.

agentul-godina

Cazul său a ajuns să fie discutat la modul public şi chiar consilierul lui Victor Ponta, Mirel Palada, a comentat, cu la fel de mult umor, dar foarte analitic situaţia poliţistului.

„Colegii nostri de la Politie fac o greseala elementara de PR daca l-au pus pe baiatul ala sa-si inchida pagina de Facebook. Imagine mai faina si umanizare cu resurse mai gratis decit ce facea politistul ala, nici hoarde de divizii de departamente nu ar fi in stare. Tipul chiar stie sa scrie si e haios” a scris acesta.

Multe bloguri şi site-uri de ştiri i-au preluat textele şi povestea a căpătat amploare, mai ales că  majoritatea cititorilor îi ţin parte poliţistului şi blamează conducerea Poliţiei Române pentru măsura luată. „Poliţist sancţionat pentru inteligenţă” este unul dintre titlurile sub care a apărut comentat cazul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*