Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Doar pentru ca nu se intampla aici nu inseamna ca nu se intampla!

in Spiritualitate/Video

După ce vezi asta, vei deveni mult mai interesat de viitor (VIDEO)

Most-Shocking-Second-a-Day-Video-feeldesain-open

Deşi toate marile reforme au avut loc după conflicte majore, iar unii spun că războaiele aduc schimbări în bine, trebuie să fim conştienţi de brutalitatea unui asemenea conflict militar.

Probabil fiecare om s-a gândit la un moment dat cum i s-ar schimba viaţa în cazul unui război şi apoi ce va face dacă va trece cu bine peste o astfel de perioadă.

Deşi majoritatea îşi imaginează războaiele ca în filmele americane, cu eroi supravieţuind în final, lucrurile nu stau chiar aşa. Sunt şanse destul de mari să dai colţul, la fel ca un personaj prea puţin important, care moare la câteva secunde de la începutul filmului.

“Doar pentru că nu se întâmplă aici, nu înseamnă că nu se întâmplă!”

Din acest motiv, nu puţin sunt cei care doresc să evite conflictele şi caută să arate lumii cât de distructiv ar fi un război. Mai ales pentru cei care nu se pot apăra…

Mai jos avem povestea unei fetiţe, care avea o viaţă perfectă, până la un moment dat. Iată cum se vede războiul prin ochii săi:

Sursa: binepa.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate