Doi bărbaţi originari din Africa vindeau „soluţie magică” prin care hârtia se transformă în bancnote de o sută de dolari

in Articole

Doi bărbaţi originari din Africa au fost reţinuţi de poliţia din Moscova după ce s-a constatat că aceștia vindeau „soluţie magică” prin care hârtia se transformă în bancnote de o sută de dolari, scrie lenta.ru.

Dolari-586x319

Bărbații ar fi înșelat mai mulți ruși, propunându-le să iniţieze o afacere în fabricarea dolarilor.

„În timpul când comunicau cu victima, bărbații realizau un adevărat spectacol. În faţa persoanelor, ei tratau hârtia cu un amestec de substanţe chimice după care îi convingeau că hârtia a fost transformată în dolari după ce o schimbau pe ascuns cu bancnote de 100 de dolari veritabile”, au precizat reprezentanţii ministerului rus de Interne.

Pentru a fi şi mai convingători, cei doi suspecţi mergeau la casele de schimb valutar şi schimbau bancnota de 100 de dolari în ruble pentru a le demonstra victimelor că nu este falsă.

Ulterior, pentru 5 milioane de ruble bărbații vindeau „soluția magică” pentru fabricarea a 20 de milioane de dolari.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt cercetaţi penal.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*