Doi gemeni sunt tată și unchi, în același timp, după un trio pasional

in Evenimente/Extern/Stiri online

Gemeni perfecți, Raymond și Richard Miller din SUA au absolut totul în comun, de la înfățișare, haine, mâncare, preferințe în materie de fotbal până la gânduri și iubite. Într-o noapte de distracție, după ce frații au servit ceva mai multe pahare, cei doi au sfârșit în pat cu aceeași femeie. Holly Marie Adams era fosta iubită a lui Richard și a acceptat un trio cu cei doi în spiritul aventurii. Cu toate acestea, ceea ce se dorea a fi doar o nebunie spontană s-a transformat în coșmar pentru gemeni.

Holly a rămas însărcinată fără a ști care dintre cei doi este tatăl copilului. Cum bărbații au fugit de responsabilitate, femeia i-a dat în judecată pentru plata pensiei alimentare. Testul ADN, cel care ar fi trebuit să rezolve problema, de fapt a băgat judecătorii și mai tare în ceață. Ambele teste au arătat că atât Raymond cât și Richard poate fi tatăl în proporție de 99,9%, motiv pentru care procesul durează de câțiva ani buni.

Bob Gaensslen, specialist juridic, a declarat pentru presa internațională că ”cel mai probabil copilul nu va ști niciodată cine este tatăl real”, mai ales că după analiza genetică completă a gemenilor nu s-a găsit nicio diferență între cei doi. Raymond și Richard Miller neagă orice implicație în viața copilului pentru care sunt tată și unchi în același timp.holly

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.