Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Doi polițiști, mecanici la nevoie în trafic. Rugămintea unei șoferițe

in Evenimente/Stiri online

Imaginea a doi polițiști schimbând roata de rezervă a unei doamne la ananghie în trafic, face furori pe internet. O femeie a făcut pană în plină stradă și s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul a doi agenți de poliție aflați în apropiere. Fotografia a ajuns virală pe internet și de asemeni, apreciată de peste 4.000 de persoane.politia

Din comentariile internauților reiese că Poliția Română nu se află în fața unei premiere, chiar dacă s-a pus la îndoială veridicitatea fotografiei. O altă femeie a ținut să mulțumească unor agenți din Pitești, care au ajutat-o să schimbe roata la mașină și au ghidat-o către destinație.

Pot să zic din proprie experienţă că sunt de mare ajutor. Chiar acum doi ani mi s-a întâmplat să fac pană în Piteşti şi echipajul de poliţie care trecea pe stradă s-a oprit şi m-a ajutat să schimb roata, ba mai mult decât atât, m-a ajutat să ajung şi la destinaţie eu nefiind din Piteşti, ci venisem pt o competiţie de dans împreună cu fiica mea. Pe aceasta cale vreau să le mulţumesc încă o dată”, a scris aceasta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate