Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Donald Trump a lansat o provocare Rusiei: Rusia dacă ne auziți, sper…

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

30.000 de e-mailuri au dispărut peste noapte din serverele Convenţiei Partidului Democrat, inclusiv conversațiile lui Hillary Clinton. Donald Trump a lansat o provocare publică Rusiei și Chinei să obțină și să publice informațiile obținute din e-mailurile adversarei.

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, a sugerat că cel mai probabil este vorba de un atac cibernetic venit din partea Rusiei pentru a influența alegerile prezidențiale. În schimb, Donald Trump a făcut un apel public către țările care dețin arhiva de e-mailuri din serverele Convenţiei Partidului Democrat și le cere acestora să publice conversațiile rivalei sale Hillary Clinton.

„Rusia, dacă ne auziţi, sper că veţi putea găsi cele 30.000 de e-mailuri dispărute. Cred că veţi fi recompensaţi foarte bine de către presa noastră. Rusia probabil are aceste emailuri. Aş vrea să le publice. Dacă le au, le au. Dacă Rusia, China ori altă ţară au aceste e-mailuri, vreau să fiu sincer, eu aş vrea să le văd”, a declarat Donald Trump în Florida, considerând cel mai probabil că în conversațiile lui Clinton există informații care o periclitează.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate