Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Donald Trump vrea să facă ”verificări intense” în Europa

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, a declarat că are un plan de eliminare a migrației din Europa, care va elimina amenințările teroriste.

Țările vizate sunt Germania și Franța, considerate de Trump ca fiind ”compromise de terorism”. Astfel, omul politic afirmă că în cazul în care va ajunge președinte va interveni pentru a limita migrația și implicit, spune el, terorismul. „Este vina lor… Au permis venirea anumitor persoane pe propriile teritorii. Iată planul meu: eu vreau verificări intense pentru persoanele care ar veni din Franţa şi Germania”, a declarat Donald Trump, într-un interviu acordat NBC.

Candidatul la Casa Albă mai precizează că imigranții sunt motivul pentru care Marea Britanie a dorit ieșirea din UE. „Aceasta este şi cauza ieşirii Marii Britanii din UE, da?! Pentru că Marea Britanie spune aşa: «ne-am săturat de aceste lucruri»”, a mai precizat Trump.

Planul de limitare a migrației al lui Donald Trunp include chiar și SUA. ”Vom avea standarde dure; iar, dacă o persoană nu va putea demonstra că este dintr-o anumită zonă, nu va veni în Statele Unite”, a subliniat candidatul republican la preşedinţie.

Donald Trump și-a axat campania electorală în principal pe tema imigranților. Acesta a declarat în mai multe rânduri că va lua măsuri dure împotriva migrării, ba chiar dorește să suspende dreptul copiilor la cetățenia americană care se nasc pe teritoriul SUA, din părinți imigranți.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate