Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dosar DIICOT pentru conducerea CFR Marfă. Prejudiciu de peste șase milioane de euro

in Articole/Justitie

Prejudiciul de 6.313.748,52 euro ar proveni din subevaluarea a 2.450 de vagoane care erau destinate casării.
Procurorii DIICOT Timișoara vor face miercuri percheziții în mai multe județe, fiind suspectate de delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual și uz de fals 40 de persoane care se constituiseră într-un grup infracțional organizat. Factori de decizie de la nivelul central și teritorial al societății de transport sunt suspectate de delapidare.
Perchezițiile vor avea loc în: București, Teleorman, Călărași, Dâmbovița, Prahova, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Arad.
Procurorii DIICOT susțin că în anul 2016, s-a constituit la nivelul CFR-Marfă „un grup infracțional organizat, implicând factori de decizie de la nivelul central și teritorial al societătii de transport, având ca scop subevaluarea bunurilor din patrimoniul societății, cu prilejul operațiunilor de vânzare-cumpărare a 2.450 de vagoane destinate casării, facilitând astfel traficarea în folosul SC REMAT SA Călărași a diferenței rezultate între valoarea reală și cea subevaluată a bunurilor casate”.
Procurorii DIICOT susțin că s-au ofertat la Bursa de Mărfuri București un număr de 2.450 de vagoane pe roți facute dintr-un oțel special, la preț de fier vechi, cu toate că, conform standardelor în vigoare, deșeurile metalice provenite din casarea materialului rulant se încadrau în categoria „deșeu fier vechi greu” și „deșeu fier vechi special”, categorii de deșeuri cu un preț net superior față de cel la care au fost evaluate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate