Două adolescente condamnate la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei în stare de ebrietate

in Evenimente/Extern/Stiri online
Loading...

Angela Wrightson(foto) în vârstă de 39 de ani, a fost găsită fără suflare în  apartamentul său, după ce a fost torturată timp de mai multe ore de două adolescente din Marea Britanie. Femeia era în stare de ebrietate, iar fetele de 13 și respectiv 14 ani, au bătut-o până la moarte. Ca instrumente de tortură adolescentele s-au folosit de obiectele din casă, televizorul, o lopată și o bâtă de   lemn.

Angela-Wrightson

Acestea au fost identificate imediat după crimă și arestate, timp în care au postat poze pe rețelele de socializare, din duba poliției încântate de “aventură”. Înainte de brutalul atac, fetele au consumat alcool și droguri.

54_59290000

În urma procesului, adolescentele au fost condamnate la închisoare pe viață, cu posibilitate de eliberare după 15 ani de detenție. De asemenea judecătorii au decis ca identitatea fetelor să nu fie destăinuită presei, deoarece acestea au încercat în mai multe rânduri să se sinucidă.

sursă foto:http://www.mirror.co.uk/

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.