Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Doua exceptionale retete orientale

in Regim alimentar

usturoi_lamaie

Elixirul tineretii – Reteta caucaziana

Intr-o piulita de lemn (si cu mojar tot din lemn), folosita pentru prepararea mujdeiului, se zdrobesc 400 g catei de usturoi, curatati de pielite. Dupa ce s-au zdrobit bine, se trec intr-un borcan de sticla. Peste usturoiul zdrobit se toarna zeama de la 4 lamii proaspat stoarse. Gura borcanului se leaga cu tifon. Vasul cu amestecul se lasa 30 de zile la intuneric si racoare (in frigider sau intr-un beci rece).
Inainte de a folosi preparatul, borcanul se agita. Din acest elixir se va bea seara la culcare cite o lingurita, amestecata cu o jumatate de cana de apa sau lapte rece.

Reteta de restabilire rapida – Leac tibetan

Se curata si se zdrobesc in piulita de lemn (pentru mujdei) 350 g de usturoi. Pasta obtinuta se pune intr-un vas de sticla. Peste usturoiul zdrobit se adauga 250 g miere curata si 250 ml alcool etilic de 90 de grade.
Vasul se acopera cu un capac etans si se lasa zece zile la intuneric. Apoi se strecoara continutul printr-o sticla (esarfa) de matase. Se mai tine inca trei zile (72 de ore) la intuneric si leacul este gata. Tratamentul se face dupa o schema. Procedeul este urmatorul: intr-o cescuta se toarna 50 ml lapte dulce nefiert, in care se picura cu o pipeta leacul preparat astfel:

 •  ziua I – cite doua picaturi de preparat in 50 ml lapte, de trei ori pe zi, inaintea meselor de dimineata si prinz, iar seara – trei picaturi; dupa 10 minute se ia masa;
 • ziua a II-a – de trei ori pe zi, tot cu 10 minute inaintea meselor, se vor lua – in cite 50 ml lapte – dimineata – 4 picaturi, la prinz – 5 picaturi, seara – 6 picaturi;
 • ziua a III-a – respectiv 7, 8 si 9 picaturi, conform celor spuse mai sus;
 • ziua a IV-a – 10, 11 si 12 picaturi;
 • ziua a V-a – 13, 14 si 15 picaturi;
 • ziua a VI-a – 15, 14 si 13 picaturi (cantitatea incepe sa scada);
 • ziua a VII-a – 12, 11 si 10 picaturi;
 • ziua a VIII-a – 9, 8 si 7 picaturi;
 • ziua a IX-a – 6, 5 si 4 picaturi;
 • ziua a X-a – 3, 2 si 1 picatura;
 • ziua a XI-a – dimineata – 15 picaturi, la prinz – 25 si seara – 25 picaturi;
 • ziua a XII-a – si in continuare, pina la terminarea preparatului – cite 25 picaturi de trei ori pe zi, in 50 ml lapte dulce nefiert, cu 10 minute inaintea meselor.

Rezultatele acestui tratament sint: normalizarea tensiunii arteriale, reglarea metabolismului, distrugerea tumorilor, topirea grasimii in exces, atenuarea durerilor produse de artrite, reumatism si ulcere, imbunatatirea vazului si auzului.
Schema trebuie sa se respecte cu strictete! Este exact reteta pastrata din vechime in Tibet si merita incercata.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Regim alimentar

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate