Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Două miliarde de euro pentru agricultura românească!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Recent, a avut loc prima întâlnire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 pentru anul 2017. Întâlnirea a fost prezidată de Alexandru Potor, secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, la ea mai participând reprezentanții Autorității de Management pentru PNDR, reprezentanții AFIR, reprezentanții APIA și ai Directoratului General pentru Agricultură din cadrul Comisiei Europene.

   La întâlnire s-a decis ca, începând cu luna aceasta, să fie lansate toate măsurile destinate beneficiarilor publici și privaţi, în valoare totală de două miliarde de euro, din care 800 milioane pentru beneficiarii publici și peste un miliard de euro pentru beneficiarilor privați, transmite un comunicat al MADR.

În luna martie vor fi lansate măsurile destinate beneficiarilor publici, respectiv submăsuri de Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea si adaptarea infrastructurii agricole si silvice ca: drumuri agricole (32,7 milioane euro), drumuri de acces silvice (88,7 milioane euro), investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scara mică (356,1 milioane euro) şi investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural (100,4 milioane euro): O măsură privind dezvoltarea, modernizarea și adaptarea sistemelor de irigații cu o alocare a sesiunii de 150 milioane euro va fi lansată în luna aprilie.(foto:madr.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate