Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dovada: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, o mare păcăleală in stilul ProTV

in Articole

FOTO DOVADA minciunii Pro TV. Imaginile care demonstrează că îşi bate joc de telespectatori seară de seară

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, difuzată de Pro TV, nu este decât o mare păcăleală. Dacă din promo reieşea că 12 vedete vor petrece trei săptămâni izolate în jungla sud-africană, iată că încet, încet, adevărul iese la suprafaţă.

Pe YouTube a apărut un filmuleţ care pune show-ul în centrul unei noi controverse. Concurenţii pot fi văzuţi cum lucrează la câţiva metri de un drum unde îi aşteaptă mai multe maşini şi personal tehnic, ceea ce anulează ideea show-ului că vedetele ar fi izolate în junglă. În imagini, două concurentele pot fi văzute înconjurate de regizori de platou, cameramani şi personal tehnic care le supraveghează toate mişcările. Ulterior, cel mai probabil la presiunea Pro TV, filmul a fost scos de pe reţeaua de video sharing.

Nu este prima controversă legată de această emisiune. Jungla de fapt nu e o junglă, ci un parc aflat într-adevăr în Africa de Sud. Jungla se afla la sute de kilometri mai la nord, în zona tropicelor, cam pe unde se situează Republica Democrată Congo. Africa de Sud, acolo unde se află vedetele de la Pro TV, este o zona de stepă, pe alocuri semideșertică. Zona de campare a vedetelor este caracterizată de plante xerofile, de deşert și semideşert. Vegetația specifică stepelor din această zonă se compune din ierburi înalte, plante rare şi tufișuri.

Pro TV îşi minte telespectatorii: Pot să vă asigur că nu există junglă! Unde se filmează de fapt Sunt celebru, scoate-mă de aici

Lansată cu mare fast, emisiunea tip big brother „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzată de Pro TV, a fost aşteptată cu interes de către telespectatori. Din promo-ul emisiunii reieşea că 12 vedete vor petrece 21 de zile în jungla africană.

Totul nu este însă decât o bună campanie de marketing care a reuşit strângă în faţa televizoarelor aproape 3 milioane de oameni la prima ediţie. Oamenii au început însă să-şi pună întrebări despre decor şi şi-au dat seama că ceva nu este în regulă. Audienţa emisiunii s-a prăbuşit, pierzând în următoarele zile peste un milion de telespectatori.

CITESTE SI: O VEDETĂ DE LA ”SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!” NU A MAI REZISTAT! A SPUS TOT CE SE INTAMPLA IN EMISIUNE!

Indignarea telespectatorilor nu a venit din faptul că invitaţii emisiunii sunt, mare parte dintre ei, obscuri în domeniile în care activează, ci din minciuna servită de Pro TV. Jungla de fapt nu e o junglă, ci un parc aflat într-adevăr în Africa de Sud.

Jungla se afla la sute de kilometri mai la nord, în zona tropicelor, cam pe unde se situează Republica Democrată Congo. Africa de Sud, acolo unde se află vedetele de la Pro TV, este o zona de stepă, pe alocuri semideșertică. Zona de campare a vedetelor este caracterizată de plante xerofile, de deşert și semideşert. Vegetația specifică stepelor din această zonă se compune din ierburi înalte, plante rare şi tufișuri.

Această controversă au avut-o şi telespectatorii din Australia când au văzut emisiunea, care un format internaţional. O publicaţie din Ţara Cangurilor a trimis un reporter la faţa locului care a constatat că în zonă nu e pic de junglă.

„Am fost acolo şi pot să vă asigur că nu există junglă. La sud de Kruger e o vegetaţie ceva mai bogată, dar dacă vrei junglă trebuie să mergi la tropice”, a explicat jurnalistul australian pentru news.com.au

sursa: http://activenews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate