Dovlecei cu maioneză

in Aperitive

Ingrediente: 2-3 dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneză sau alte sosuri cu maioneză.
Mod de preparare: După ce s-au curăţat de coajă, dovleceii se taie în jumătăţi, pe lungime, şi li se scoate mijlocul cu seminţele, cu o lingură. Jumatăţile se fierb 15-20 minute în apă clocotită, puţin sărată, fără să se moaie prea mult. Se deşartă în strecurătoare, aşezîndu-se jumatăţile cu partea dinăuntru în jos, ca să se scurgă mai bine de apă, unde se lasă pînă cînd se răcesc. Se taie în felii de 2 cm şi fîşiile în cuburi. La maioneză, se adaugă, pentru a fi mai picantă, sare, acreală şi muştar, iar pentru aromă se pune neapărat mărar tăiat mărunt şi, după aceea, se amestecă cu dovleceii uşor, ca să nu se zdrobească. Se aşează pe platou şi se ornează cu măsline şi gogoşari

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.