Dragnea a dispărut complet din peisaj miercuri! Explicația pentru schimbarea de atitudine dupa modificarea Codurilor penale

in Politic

Liviu Dragnea a fost sfătuit de consilierii israelieni, cei care au conceput şi strategia electorală a PSD pentru alegerile parlamentare, să se distanţeze de demersul Guvernului Grindeanu de modificare prin ordonanță de urgență a Codurilor penale, informează Digi24, care citează surse din conducerea PSD.

Aceasta ar fi o explicație pentru faptul că Dragnea a dispărut complet din peisaj miercuri, în prima zi de după adoptarea de către Cabinetul Grindeanu a ordonanței controversate.

Liderul social-democrat a lipsit miercuri dimineața de la şedinţa Birourilor Permanente Reunite în care s-a discutat calendarul pentru dezbaterea şi votarea proiectului de buget pe 2017. De asemenea, el a fost așteptat toată ziua de jurnaliști să răspundă întrebărilor pe tema ordonanței, dar nu a fost văzut. În plus, el își anunțase prezența la o dezbatere în Parlament pe teme economice, dar nu a mai ajuns.

Aceasta pare a fi explicația și pentru schimbarea de atitudine a lui Dragnea. Dacă după învestirea Guvernului Grindeanu el a spus că-și asumă responsabilitatea pentru tot ce face acesta, în ultimele zece zile el a susținut că nu știa nimic despre ordonanțele pregătite la Palatul Victoria.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.