DRAGNEA isi bate joc de romani si de Romania! CE LE TRANSMITE PROTESTATARILOR LA 2 ZILE DUPĂ MARȚEA NEAGRĂ

in Politic

Liderii PSD se întrunesc joi la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), în care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea legislaţiei penale. La reuniunea au ajuns Liviu Dragnea şi premierulSorin Grindeanu. Mihai Chirică, primar al Iaşiului şi membru PSD, a cerut retragerea ordonanţei de urgenţă şi demisia lui Iordache.

Reacție sfidătoare a liderului PSD în prima sa apariție de după adoptarea cu scandal a ordonanței ce modifică legislația penală. Liviu Dragnea a ajuns la Parlament pentru a participa la ședința Comitetului Executiv al PSD. El a fost întâmplinat de mai mulți aleși ai USR, care au strigat ”Hoții!”.

Reacția lui Dragnea a fost de-a dreptul halucinantă: ”Ați venit cu bâtele? Aveți și petardele?”.

Reacție SFIDĂTOARE a lui DRAGNEA în prima apariție publică de la adoptarea ordonanței: Ați venit cu bâtele? Aveți și petardele?

Șeful PSD a spus că nu vrea să discute cu jurnaliștii, dar va face o conferință de presă la finele ședinței.

Parlamentarii USR protestează în Parlament de când Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanța, iar PNL a strâns semnături din rândul aleșilor opoziției și a introdus moțiune de cenzură împotriva Cabinetului PSD- ALDE.

Şedinţa a început de o oră şi jumătate, însă, potrivit unor surse participante la şedinţă, subiectul ordonanţei nu a fost dezbătut până acum. Niciun social-democrat nu a ridicat problema abrogării ordonanţelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.