Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dragoste bolnavă. Femeia complice la crimă. I-a dăruit soțului virginitatea surorii

in Articole/Extern

Pe și Karla Homolka i-a unit o dragoste inexplicabil de bizară care i-a purtat dincolo de normal și i-a transformat în bestii. ”Ken și Barbie”, așa cum i-a numit presa internațională, și-au scris povestea cu sânge. Au ucis câteva tinere și mult mai multe au fost violate și abuzate pentru pura plăcere masochistă a lui Paul, plăcere pe care Karla o accepta din dragoste pentru bărbat.

În aparență cei doi păreau frumoși, tineri și cu o poveste de dragoste de basm, demnă de invidiat. Deși Karla a făcut cunoștință cu caracterul sadic al iubitului, a acceptat să se căsătorească cu el și s-a conformat cu faptul că iubește un bărbat cu gusturi bizare în materie de plăceri carnale. Pasiunile lui Paul erau bolnave, avea tendințe sado-masochiste, îi plăcea să provoace durere, înainte de căsătorie deja având trei violuri la activ. Pe Karla a cunoscut-o într-un restaurant din Scarborough, Anglia și s-a îndrăgostit imediat de chipul angelic și firea sensibilă a tinerei și foarte curând avea să provoace absoluta dependență a acesteia de prezența lui.

Deși Paul încearcă să își potolească pornirile agresive în prezența iubitei, dorințele bolnave îl înving și îi mărturisește tinerei despre pasiunile sale și abuzurile comise, ba mai mult, se declară profund atras de sora mai mică a Karlei, Tammy, o copilă de doar 15 ani, pe care bărbatul o urmărea de ceva vreme. Îi reproșează Karlei că nu a fost virgină și o cere în schimb pe cea a sorei ei. Deși inițial tânăra a fost îngrozită de spusele bărbatului, aceasta acceptă și pune la cale un plan de a o atrage pe Tammy în capcana lui Paul. Între timp, Karla se confesează jurnalului: ” În prezența lui Paul trebuie să zâmbesc indiferent de situație. Nu uita că ești proastă! Nu uita că ești urâtă!”tammy
Tammy a fost drogată cu tranchilizant și violată în repetate rânduri, timp în care Karla filma momentele oribile. Copila a murit înecată în propria vomă. Speriați, cuplul groazei a șters urmele, după care a chemat ambulanța și a declarat că Tammy băuse foarte mult. Nimeni nu a investigat cazul, iar Barbie și Ken și-au văzut de viață.nunta karla si paul

După o nuntă fastuoasă, o lună de miere în Hawaii și fericire de basm în aparență, au urmat multe ale femei abuzate, unele dintre ele ucise, mult mai multe casete video înregistrate și de asemeni, Paul începuse să fie agresiv și cu soția sa. O lovea și o obliga să se supună tratamentului sado-masochist și din când îi făcea poze explicite pe care bărbatul le arăta prietenilor, timp în care Karla mărturisea jurnalului că îi place ceea ce simte în prezența soțului ei.
Dependența de soț s-a estompat în momentul în care Paul a început să își vadă soția ca pe o victimă. Bătăile crunte erau la ordinea zilei, iar Karla a decis să îl reclame la Poliție. Investigatorii, care deja căutau un violator ce teroriza orașul, au reușit să scoată de la femeie toate informațiile necesare pentru a-l face pe Paul vinovat de toate crimele comise. karla batutaKarla Homolka a declarat împotriva soțului și și-a mărturisit faptele pentru care a primit 12 ani de închisoare, în timp ce Paul Bernardo a fost condamnat la închisoare pe viață.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate