Dragoste ca în filme între o româncă și un pakistanez. Statul român spune că bărbatul dorește doar cetățenia

in Evenimente/Stiri online

Mari, o femeie din Brașov de 39 de ani, s-a căsătorit cu Giani, un pakistanez cu 13 ani mai tânăr. Cei doi s-a cunoscut pe internet și după o relație virtuală de doi ani s-au întâlnit față în față. La doar câteva luni s-au și căsătorit. În ciuda unei iubiri de basm, pe care cei doi susțin că o trăiesc, statul român dorește să îi despartă.

Ancheta din cadrul Serviciului pentru Imigrări a scos la iveală că femeia s-a căsătorit cu pakistanezul doar pentru a-i facilita acestuia obținerea cetățeniei române. „Nu vorbeau limbă comună, nu locuiau la adresa declarată, s-a constatat și neconcordanță în declarațiile lor”, a declarat, potrivit ProTv, comisar șef Gabriel Răsinar, șeful Serviciului pentru Imigrări Brașov.

Din punct de vedere legal, statul român poate refuza acordarea cetățeniei unui străin căsătorit cu o româncă, dacă există suspiciuni că relația lor este una de conveniență. Potrivit anchetei realizate imediat după nunta celor doi, soții dormeau separat și nu se cunoșteau prea bine. În fața deportării iminente a pakistanezului, Mari și Giani sunt deciși să lupte pentru a demonstra că sunt o familie fericită și se iubesc.

sursă foto:captură protv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.