Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dragostea și Mihai Bendeac. Simona Halep ca exemplu pentru glume deocheate. A ratat comediantul o întâlnire?

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

Activ pe Facebook și cunoscut pentru umorul său ieșit din comun, Mihai Bendeac și-a dedicat o parte din weekend reflectând asupra dragostei, sau poate chiar evenimentele de dragoste l-au forțat să mediteze asupra subiectului. Un prim mesaj către fani are ca țintă gentlemenii, se declară ultimul bărbat care mai deschide ușa unei doamne și caută răspunsuri să înțeleagă de ce bărbații nu mai sunt la fel de atenți cu partenerele lor.

Am rămas, efectiv, ultimul bărbat din România care deschide portiera mașinii atunci când urcă o femeie, indiferent că e soția, iubita, mama, sora, bunica, o prietena, o colega, o amanta? Urmăresc fenomenul de ceva timp și nu am mai văzut treaba asta? E desuet? E sexist? Care-i treaba? PS – Pe afară, nu dinăuntru!”, a scris comediantul.

Mesajul a fost postat puțin după miezul nopții, iar la nici o oră mai târziu Bendeac postează un al mesaj, o opinie fără perdea despre ”femeia care iubește cu adevărat” și ”sacrificiile” ei. Tenismena Simona Halep a fost exemplu pentru comediant. ”O femeie care o s**e doar atunci când „iubește cu adevărat”, e ca și cum Simona Halep ar servi doar la turneele importante, în rest ar servi un chelner în locul ei.”, a scris Bendeac pe Facebook.bendeac

Cu toate că majoritatea internauților au apreciat gluma, Mihai Bendeac a fost criticat dur pentru cuvintele sale. ”Ce glume expirate cu înclinații misogine. Parcă ești un p*țoi care nu reușește să o p*nă!”, i-a replicat un tânăr. Din mesajul deocheat al lui Bendeac s-a putut aprecia o oarecare nervozitate, însă nu și motivul concret. A avut parte comediantul de o întâlnire fierbinte, dar ratată?

sursa: Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate