Drama celor mai frumosi ochi din lume. Afla ce se ascunde in spatele lor

in Spiritualitate

Imaginea acestui baietel face inconjurul lumii, ochii lui albastri impresionand milioane de oameni.

media_140023837356925900

Ascunde insa o adevarata drama. S-a nascut cu heterocromie completa, o afectiune intalnita mai mult la animale decat la oameni. Exista foarte des la pisicile din rasa Van Turceasca sau Angora Turceasca si la cainii din rasa Husky .

In medicina, heterocromia face referire la diferenta culorii irisului, parului sau a pielii. Heterocromia este rezultatul excesului sau carentei relative a unui pigment numit melanina. Poate fi mostenita genetic, asa cum este cazul baietelului din India, sau in urma unor boli sau raniri. Heterocromia afecteaza, insa, vederea.

Este insotita de vederea incetosata si durerea ochilor dupa un efort intens. Dupa ce heterocromia s-a instalat, medicii spun ca ochiul nu va mai reveni la culoarea initiala. Nici nu e bine sa faci vreun tratament special in acest scop – risti sa dai nastere unor complicatii si mai mari.

In unele cazuri, aceasta afectiune se leaga de cataracta, si atunci culoarea ochilor devine mai putin importanta decat buna lor functionare.

See more at: kanald.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.